Lejerforeningen

Klage til Akelius over forholdene i nr. 8

Gitte og Poul i nr. 8 har sendt en klage til Akelius over forholdene i opgangen efter at Akelius er gået i gang med gennemgribende moderniseringer af en del tomme lejligheder i denne opgang. I første omgang besvarede Akelius ikke klagene og lejerne måtte rykke for svar.

Akelius svarer blandt andet:

“Vi er meget opmærksomme på beboernes henvendelser, og de gener, som opstår som følge af vedligeholdelses- og moderniseringsarbejder. Vi gør hvad vi kan for at varsko, varsle og mindske generne, men det er desværre nødvendigt at arbejde, støve og larme i perioder, når ejendommen/lejemålene skal vedligeholdes, moderniseres og gøres tidssvarende.

Vi er bekendt med, at det er en ”stor mundfuld” af lejemål, der ordnes i denne omgang, og kan kun beklage at I følger jer så generede, som I giver udtryk for.

Så snart en beboer henvendelser sig med en problemstilling, som ligger udenfor det varslede eller forventelige, gør vi hvad vi kan for at løse problemet, vi tage fat i entreprenøren, få ordnet vandrøret, få elevatoren i gang igen osv. Vi gør vores, for at få løs problemet hurtigst muligt. Bliver vi ikke gjort opmærksom på problemerne, kan de være svære at løse, så det er vigtigt, at I fortsat indberetter de problemer I støder på og oplever, så vi kan løst dem hurtigst muligt.

Lejeretsligt er jeres lejemål fuldt funktionsdygtigt og brugbart i byggeperiode til trods for at der er støj, støv, håndværkere skal have adgang, og vandet tændes og slukkes. Der er derfor ikke pligt til genhusning og I vil ikke blive tilbudt en økonomisk kompensation eller et nedslag i huslejen.”

Læs brevvekslingen her:

20180524 Gitte og Pouls brev til Akelius direktion

20180608 Svar fra Akelius til Gitte

20180603 Henvendelse og svar om VVS – Gitte og Akelius

 

Nyttige telefonnumre og mailadresser:

Ejendommens viceværtfirma: Akelius
Daglig leder: Jackie
Mail: jackie.palle.sorensen@akelius.dk
Alm. arbejdstid: man-tors kl. 7.00-15.00 og fre 7.00-13.30
Telefontid alle hverdage mellem kl. 7.00-8.00
tlf. nr. 88 24 71 11

Vagttelefon udenfor almindelig arbejdstid:
Ved akut opståede problemer (uopsættelige skader) uden for alm arbejdstid kontakt
Den Jyske Kontrolcentral på 76117304.
SEND IKKE MAIL VED AKUT OPSTÅEDE SKADER!

Akelius administration tlf. 80 82 00 41. Åbent i hverdage 9.00-15.00
Mail: info@akelius.dk
Administrator: Victoria Ralfs